Potrebujemo:
- 4 kumare
- 2 žlici kisle smetane
- 5 žlic skute
- po želji malo feta sira
- nekaj žličk svežega drobnjaka in bazilike
- sol, poper
- 15 češnjevih paradižnikov
Postopek:
1. V skledi zmešamo kislo smetano, skuto, feta sir in začimbe (sol, poper, baziliko in drobnjak)
2. Kumare olupimo in jih narežemo na 2-centimetrske kolobarčke.
3. Sredico kolobarčkov izdolbemo z žličko, skutasto zmes pa damo v tubo in napolnimo luknjo, kjer smo vzeli ven sredico (glej sliko).
4. Na vsak kolobarček dodamo polovičko češnjevega paradižnika, po želji še malo začinimo in damo v hladilnik za vsaj 1 uro, da se zares ohladijo in s tem pridobijo neverjetno svežino.
5. Dober tek! :)
zmešamo kislo smetano, skuto in feta sir ter dodamo začimbe |
kumare olupimo... |
in jih narežemo na kolobarčke ter izdolbemo |
nato jih izdolbemo in jih napolnimo s skuto |
:) |
dodamo še paradižnike, še malo začinimo, ohladimo in pojemo! :) |
Ni komentarjev:
Objavite komentar